Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Κρεμμυδόσουπα






(Για 6-8 άτομα)
6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια (σε λεπτές ροδέλες)
3 κουταλιές ελαιό­λαδο
2 κουταλιές αλεύρι
2 λίτρα γάλα (2% λιπαρά)
Αλάτι


Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το λάδι για 2-3 λεπτά ή μέχρι να μαλα­κώσουν. Προσθέτετε το αλεύρι, ανακατεύετε και σοτάρετε για 2-3 λεπτά ακόμα. Βάζετε αλάτι και προσθέτετε το γάλα ζεστό. Βράζετε για 20-30 λεπτά και, αν θέλετε, περνάτε τη σούπα από το μπλέντερ.



290 θερμίδες η μερίδα


http://www.vita.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου