Υλικά :
- κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- μανιτάρια
- κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- γάλα καρύδας (λιγότερο από 500ml)
- κάρυ
- κορν φλαουρ (1 κουταλιά περίπου για να δέσει)
- λίγο βούτυρο ή λάδι (για το τηγάνι)
- λάδι (για να μαρινάρουμε το κοτόπουλο)
- αλάτι
Ανάλογα με το πώς μας βγαίνει η σάλτσα, είτε συμπληρώνουμε με γάλα καρύδας αν είναι πηχτή -που δεν θα είναι-, είτε ρίχνουμε κορν φλαουρ -για να δέσει-. Το αφήνουμε με κλειστό το καπάκι για λίγη ώρα σε χαμηλη φωτιά (γύρω στα 15 λεπτά).
Η αλήθεια είναι πως με την κρέμα γάλακτος γίνεται πιο ενιαία η σάλτσα και η γεύση πιο έντονη. Ενώ με το γάλα καρύδας το πιάτο γίνεται πιο ελαφρύ και η σάλτσα δεν φαίνεται ομοιόμορφη...
Για συνοδεία απαιτείται ρύζι basmati.
Πηγή : My kitchen Diary
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου