Τι χρειαζόμαστε:
- 1 φακελάκι τσάι σκέτο ή με γεύση μήλο και κανέλα
- 2 ποτήρια νερό
- 2 ποτήρια χυμό μήλου
- 1 ξύλο κανέλας
Πως το κάνουμε:
- Βάζουμε στο μπρίκι χυμό και νερό με την κανέλα και το αφήνουμε να βράσει.
- Τοποθετούμε μέσα το φακελάκι με το τσάι και το αφήνουμε να πάρει άλλη μια βράση.
- Το βάζουμε στην κούπα μας και το απολαμβάνουμε ζεστό ή κρύο!Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέστε και μισό μήλο σε κομμάτια την ώρα που βράζει, για να γίνει πιο έντονη η γεύση του μήλου .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου