

(Για 6-8 άτομα) |
6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια (σε λεπτές ροδέλες) |
3 κουταλιές ελαιόλαδο |
2 κουταλιές αλεύρι |
2 λίτρα γάλα (2% λιπαρά) |
Αλάτι |

Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το λάδι για 2-3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε το αλεύρι, ανακατεύετε και σοτάρετε για 2-3 λεπτά ακόμα. Βάζετε αλάτι και προσθέτετε το γάλα ζεστό. Βράζετε για 20-30 λεπτά και, αν θέλετε, περνάτε τη σούπα από το μπλέντερ.
290 θερμίδες η μερίδα
http://www.vita.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου