Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας

Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας

Υλικά (4 μερίδες)
800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φέτες και χτυπημένες
Ελαιόλαδο για το τηγάνι

Για τη σάλτσα 

1/2 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί
2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
100 ml κρέμα γάλακτος light για μαγείρεμα
1 κ.σ. ξερό εστραγκόν
Αλάτι, πιπέρι, ροζ ολόκληρο πιπέρι (προαιρετικά)

Γαρνιτούρα 

Τηγανητές πατάτες με τη φλούδα ή ταλιατέλες

Προετοιμασία: 7΄ Mαγείρεμα: 20΄
Εκτέλεση
Σοτάρετε στο ελαιόλαδο το ψαρονέφρι για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές. Σβήνετε με το κρασί, συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 2-3΄ και το βγάζετε από τη φωτιά. Ρίχνετε στο ίδιο τηγάνι τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος, το εστραγκόν και αλατοπίπερο, και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 4-5 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Περιχύνετε το κρέας με τη σάλτσα μουστάρδας, πασπαλίζετε με το ροζ πιπέρι και συνοδεύετε με τις ταλιατέλες ή τις πατάτες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου