ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
240 γρ. γάλα πλήρες
70 γρ. λάδι
115 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
85 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
140 γρ. σπανάκι κομμένο
1 πιπεριά (τσίλι) ψιλοκομμένη
3 μεγάλα αυγά
455 γρ. αλεύρι
4 κουτ. γλυκ. μπέικιν πάουντερ
225 γρ. κατσικίσιο τυρί
λίγο αλάτι
1 χούφτα σουσάμι και ηλιόσπορους καθαρισμένους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, εκτός από το κατσικίσιο, γάλα, λάδι, αυγά και την πιπεριά.
Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και ανακατεύουμε απαλά.
Γεμίζουμε τις ειδικές θήκες για μάφινς με το μισό μείγμα και
μοιράζουμε το κατσικίσιο τυρί σπασμένο με το χέρι και ρίχνουμε και το
υπόλοιπο μείγμα .
Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και τους σπόρους και ψήνουμε στους 180
σε προθερμασμένο φούρνο για 20′ μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.

http://www.joywood.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου