
Υλικά
- 4 αραβικές πίτες (σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
- 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτα σπιτική ή έτοιμη
- 2 φλ. τσαγιού φέτα (σε τρίμματα)
- 1/2 φλ. τσαγιού ελιές απυρήνωτες σε φέτες
- 2 πιπεριές πράσινες και κόκκινες σε φέτες
- 16 λεπτές φέτες πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό)
Εκτέλεση
1. Σε αντικολλητικό τηγάνι μεγάλο, χωρίς λιπαρή ουσία, που το
έχουμε ζεστάνει καλά, ψήνουμε τις αραβικές πίτες για 2΄από κάθε πλευρά.2. Τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα. Απλώνουμε από 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας, ισομοιράζουμε τη φέτα, απλώνουμε τις ελιές και το πεπερόνι ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας. Ισομοιράζουμε στην επιφάνεια τις δίχρωμες πιπεριές.
3. Φουρνίζουμε τις ατομικές πίτσες στους 220οC για 10΄ μέχρι να λιώσει καλά το τυρί.
Μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά
Πηγή: www.argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου