Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Συνταγή για ατομικές πίτσες σε αραβική πίτα!





Υλικά
  • 4 αραβικές πίτες (σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
  • 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτα σπιτική ή έτοιμη
  • 2 φλ. τσαγιού φέτα (σε τρίμματα)
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελιές απυρήνωτες σε φέτες
  • 2 πιπεριές πράσινες και κόκκινες σε φέτες
  • 16 λεπτές φέτες πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό)
Εκτέλεση
1. Σε αντικολλητικό τηγάνι μεγάλο, χωρίς λιπαρή ουσία, που το έχουμε ζεστάνει καλά, ψήνουμε τις αραβικές πίτες για 2΄από κάθε πλευρά.
2. Τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα. Απλώνουμε από 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας, ισομοιράζουμε τη φέτα, απλώνουμε τις ελιές και το πεπερόνι ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας. Ισομοιράζουμε στην επιφάνεια τις δίχρωμες πιπεριές.
3. Φουρνίζουμε τις ατομικές πίτσες στους 220οC για 10΄ μέχρι να λιώσει καλά το τυρί.

Μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά

Πηγή: www.argiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου