
Υλικά
- 500 γραμμ. βίδες
- 1/4 κούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά καρέ
- 300 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 300 γραμμ. φέτα θρυμματισμένη
- 1/2 κούπας ελιές κομμένες σε φέτες
- 2 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. κάππαρη
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις βίδες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε.
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα. Σοτάρουμε το κρεμμύδι να
γίνει διάφανο για 5΄-6΄. Προσθέτουμε την πιπεριά και σοτάρουμε για
2΄-3΄. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, τις ελιές, τον
βασιλικό και την κάππαρη. Αποσύρουμε τη σάλτσα από τη φωτιά.
Ανακατεύουμε να λιώσει η φέτα με τη θερμοκρασία της κατσαρόλας.Ρίχνουμε τις βίδες και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε πολύ καλά και ελέγχουμε το αλατοπίπερο. Σερβίρεται ζεστή αμέσως ή κρύα σαν σαλάτα.
Mερίδες 5
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 10 λεπτά
http://www.mamapeinao.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου