Υλικά

Κλείνουμε τριγύρω τη λαδόκολλα σε πακέτο. Το τυλίγουμε και στις
υπόλοιπες λαδόκολλες για να φυλακίσουμε όσο γίνεται το κρέας και τους
χυμούς του.
Ακουμπάμε το πακέτο καλά κλεισμένο σε λαμαρίνα. Ψήνουμε για 1 ώρα στους
200οC στις αντιστάσεις, έπειτα χαμηλώνουμε το φούρνο στους 170οC και
συνεχίζουμε το ψήσιμο για 2 ώρες, μέχρι να μελώσει καλά το κρέας και να
ψηθεί μέχρι μέσα κρατώντας τα ζουμιά του. Αφού ψηθεί το αφήνουμε να
σταθεί για 20΄ τυλιγμένο. Στη συνέχεια ανοίγουμε τις λαδόκολλες και το
μεταφέρουμε ολόκληρο σε ξύλο κοπής ή σε πιατέλα. Το περιχύνουμε με ό,τι
υγρά έχουν στάξει στη λαδόκολλα.
Η πρότασή μου:
Τρώγεται ζεστό ή κρύο και είναι τέλειο με μαρουλοσαλάτα και πατάτες
φούρνου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μυρωδικό μας αρέσει.
Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκια ρίγανη, φρέσκο θυμάρι
και φρέσκο δενδρολίβανο.
μερίδες 8
Χρόνος Προετοιμασίας 20 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 180 λεπτάhttp://www.argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου