
Συνταγή ελαφριά και νόστιμη
Υλικά
Εκτέλεση
Υλικά4 φιλέτα ψαριού (της αρεσκείας σας)
1 ρίζα φινόκιο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
1 κ.σ. κάππαρη
8 ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες ή στη μέση
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 μεγάλες λαδόκολλες
Εκτέλεση
Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο εργασίας. Στο κέντρο κάθε λαδόκολλας ακουμπάμε από 1 φιλέτο ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Ισομοιράζουμε τις λεπτοκομμένες φέτες φινόκιο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και την κάππαρη. Περιχύνουμε κάθε φιλέτο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Κλείνουμε σε πακέτο τη λαδόκολλα. Η ένωση κατά μήκος να είναι από πάνω. Γυρίζουμε τη λαδόκολλα που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο. Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20΄. Αφήνουμε στη λαδόκολλα τα φιλέτα μέχρι να σερβίρουμε για να διατηρηθούν ζεστά.
μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά
Πηγή: www.argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου