Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

τιραμισού με ροδάκινα

{image:title}

Συστατικά

  • 4 ροδάκινα,γιαρμάδες ή λευκόσαρκα
  • 1 πακέτο (των 200 γρ. ) τυρί κρέμα, τύπου Philadelphia light
  • 250γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% λιπαρά
  • 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)
  • 8 μπισκότα σαβαγιάρ «δάχτυλα κυριών»
  • 3 κουταλιές σναπ Ροδάκινου
  • ½ ποτήρι χυμό πορτοκαλιού


Εκτέλεση

Σιμόνη Καφίρη
Ανακατεύετε στο μίξερ το τυρί με το γιαούρτι και τη ζάχαρη μέχρι να έχετε μια ομοιογενή κρέμα. Καθαρίζετε τα ροδάκινα και τα κόβετε σε μικρούς κύβους. Τα ραντίζετε με λίγο σναπ ροδάκινου. Ανακατεύετε στον χυμό πορτοκαλιού μια κουταλιά σναπ Ροδάκινου. Κόβετε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα βουτάτε για πολύ λίγο στο χυμό πορτοκαλιού. Μοιράζετε τα μπισκότα σε 4 ποτήρια με πόδι, βάζετε από πάνω λίγη κρέμα, μοιράζετε από πάνω τα ροδάκινα και τα καλύπτετε με την υπόλοιπη κρέμα. Τα αφήνετε πριν σερβίρετε 2 ώρες τουλάχιστον το ψυγείο.
 ww.ab.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου