Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Κοτοτηγανιά με δυόσμο και γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ

  • 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
  • 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • ½ ματσάκι δυόσμο
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ. σούπας αλεύρι
  • αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σωτάρουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπαστουνάκια, μαζί με το λάδι και το αλατοπίπερο για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι και το αλεύρι και το βάζουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε 2-3 φορές και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το δυόσμο χοντροκομμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου