ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπαστουνάκια, μαζί με το λάδι και το αλατοπίπερο για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι και το αλεύρι και το βάζουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε 2-3 φορές και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το δυόσμο χοντροκομμένο.
- 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
- 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
- ½ ματσάκι δυόσμο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ. σούπας αλεύρι
- αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε το κοτόπουλο κομμένο σε μπαστουνάκια, μαζί με το λάδι και το αλατοπίπερο για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι και το αλεύρι και το βάζουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε 2-3 φορές και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε το δυόσμο χοντροκομμένο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου