1 κουταλιά γλυκού φρέσκο ή 1/2 κουταλιά γλυκού ξηρό βασιλικό
1 κουταλιά γλυκού φρέσκια φλούδα πορτοκαλιού (προσοχή να είναι βιολογικής καλλιέργειας και αψέκαστα)
1 κουταλιά γλυκού μέλι
2 φλιτζάνια νερό
1 κουταλιά γλυκού φρέσκια φλούδα πορτοκαλιού (προσοχή να είναι βιολογικής καλλιέργειας και αψέκαστα)
1 κουταλιά γλυκού μέλι
2 φλιτζάνια νερό
Βράστε το νερό και ρίξετε το στο βασιλικό και την φλούδα πορτοκαλιού. Αφήστε το τσάι για 5 λεπτά, στραγγίστε και προσθέστε το μέλι.
Πίνεται ζεστό ή και κρύο.
Πίνεται ζεστό ή και κρύο.
2. Τσάι με γλυκάνισο (Acharya)
2 κουταλάκια γλυκού γλυκάνισο
1 κουταλιά γλυκού μέλι
1 κουταλιά γλυκού φρέσκα φύλλα μέντας
2 φλιτζάνια νερό
1 κουταλιά γλυκού μέλι
1 κουταλιά γλυκού φρέσκα φύλλα μέντας
2 φλιτζάνια νερό
Βράστε το νερό και ρίξετε το γλυκάνισο και την μέντα. Αφήστε το τσάι για 5 λεπτά, στραγγίστε και προσθέστε το μέλι. Είναι εξαιρετικό τσάι για το κρύωμα αλλά και την χώνεψη.
Σημείωση: Oι συνταγές και τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του Bacchia – eco ethical store (www.bacchia.gr) και κάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου