Aπό τον Αλέξανδρο Γιώτη
![]() ![]() |
Υλικά:
1 κεσέ γιαούρτι (πρόβειο, κατά προτίμηση)
1 κτσ σουμάκι
χυμός 1/2 λεμονιού
σκ. σκόρδο καλά λιωμένες
2 κτσ ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
1 κτσ σουμάκι
χυμός 1/2 λεμονιού
σκ. σκόρδο καλά λιωμένες
2 κτσ ελαιόλαδο
αλατοπίπερο
Διαδικασία:
Κρατάμε λίγο σουμάκι για το σερβίρισμα και ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στον πολτοποιητή. Η σάλτσα πρέπει να μείνει 2 - 3 ώρες στο ψυγείο. Πασπαλίζουμε με λίγο σουμάκι στο σερβίρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου