Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Γλώσσα τηγανιτή αλλιώς

Περιγραφή

Μια νόστμη παραλλαγή στο πανάρισμα.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 4 φιλέτα γλώσσας
  • αλάτι, πιπέρι και γλυκάνισμο κοπανισμένο
  • Για το πανάρισμα: 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη και 2 κούπες του τσαγιού βρώμη τριμμένη

Πως το κάνουμε:

  1. Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα φιλέτα.
  2. Λαδώνουμε, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε και το γλυκάνισο να πάει παντού.
  3. Πανάρουμε τα φιλέτα με την φρυγανιά και την βρώμη και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά. 

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύουμε με δροσερή πράσινη σαλάτα. Καλή όρεξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου