Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Κρύα σάλτσα για ψητό ή βραστό ψάρι



Υλικά
200 γρ. καρύδια
2 αυγά σφιχτά
7 κουταλιές κρασί ή ελαφρό ξίδι
2-3 κουταλάκια ζάχαρη
αλάτι
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά τριμμένο παξιμάδι
Εκτέλεση
Ρίχνετε στο μπλέντερ τα καρύδια, τους κρόκους μόνο των αυγών, λίγο αλάτι και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Δοκιμάστε τη σάλτσα και προσθέστε αλάτι ή πιπέρι, μεταχειριστείτε την για βραστό ή ψητό ψάρι. Και το πιο άνοστο ψάρι παίρνει νοστιμιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου