Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Eyeliner: Η γραμμή που κάνει τη διαφορά



Εyeliner
Η γραμμή στο μάτι με το eyeliner μπορεί να αλλάξει τελείως το μακιγιάζ μας. Δυστυχώς όμως, πολλές είναι οι γυναίκες που το αποφεύγουν, αφού το θεωρούν πολύ δύσκολο στη χρήση του, μιας και το παραμικρό λάθος μπορεί να είναι εμφανέστατο.
Μερικές απλές συμβουλές για την καλύτερη εφαρμογή του eyeliner σας:
1. Για αρχάριες: Ένα πολύ καλό κόλπο για να σας βγει η ευθεία τέλεια γραμμή είναι να φτιάξετε τρεις τελίτσες στη βάση των βλεφαρίδων (μία στην εξωτερική γωνία, μία στο μέσο του κινητού βλεφάρου και μία στην εσωτερική γωνία) και να τις ενώσετε με ένα μαλακό μολύβι ή με το eyeliner. Θα δείτε πως το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό.
2. Για να δείχνουν τα μάτια σας μεγαλύτερα: Ξεκινήστε τη γραμμή λίγο πιο μέσα από την εσωτερική γωνία του ματιού και βάλτε μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Με αυτόν τον τρόπο τα μικρά μάτια τονίζονται χωρίς όμως να “κλειδώνεται” το σχήμα τους.
3. Για πιο ακριβές αποτέλεσμα: Αφήστε τα μάτια σας ανοιχτά όσο βάζετε eyeliner, αλλιώς η γραμμή δεν θα είναι ευθεία.
4. Οι μεγαλύτερες κυρίες: Έχοντας κάνει λίτο και αφαιρετικό πάντα μακιγιάζ, έτσι ώστε να μην τονίζετε τα σημάδια του χρόνου, προεκτείνετε τη γραμμή του eyeliner 2-3 εκατοστά από την εξωτερική γωνία του ματιού.
5. Για πιο ρομαντικό αποτέλεσμα: φτιάξτε μια παχιά γραμμή, εξίσου παχιά σε όλο το μήκος των βλεφάρων, βάλτε μάσκαρα για όγκο στις άνω βλεφαρίδες και ολοκληρώστε το μακιγιάζ με glossy κραγιόν από διαφανείς έως ροζ αποχρώσεις.


Δείτε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2011/11/eyeliner-grammi-pou-kanei-diafora/#ixzz2JOE9geDa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου