Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΤΑΧΙΝΟΠΙΤΑ


Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας ή 1 κομμάτι ζύμη ψωμιού
1 βαζάκι ταχίνι γλυκιά με μέλι
Λίγη κανέλα

Εκτέλεση
Παίρνουμε το ταχίνι και το απλώνουμε ομοιόμορφα πάνω στο ανοιγμένο φύλλο της σφολιάτας ή της ζύμης.Πασπαλίζουμε με κανέλα.Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό και κατόπιν το κόβουμε σε ροδέλες πάχους 2 δαχτύλων. Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί με λαδόκολλα και πιέζουμε με την παλάμη μας να ανοίξουν και να γίνουν πλατιές. Τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου