
Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από την αυτήν την δροσερή σαλάτα …τα καλοκαιρινά απογεύματα!
Σίγουρα δεν θα αρέσει σε πολλούς σαν «ιδέα» αλλά πρέπει να την δοκιμάσετε!
Τα υλικά
1 πεπόνι
1 κομμάτι φέτα
1 κομμάτι ανθότυρο
1 κομμάτι μοτσαρέλα
1 κομμάτι φέτα
1 κομμάτι ανθότυρο
1 κομμάτι μοτσαρέλα
Εκτέλεση Συνταγής
Βάζουμε το πεπόνι στο ψυγείο αρκετές ώρες να παγώσει.
Το ανοίγουμε στην μέση, το καθαρίζουμε από τα σποράκια και με ένα μαχαιράκι ή το εργαλείο που κάνουμε στρογγυλές πατάτες αφαιρούμε την σάρκα του πεπονιού, χωρίς να χαλάσουμε το περίβλημα γιατί το κρατάμε για το σερβίρισμα, και την κρατάμε σε ένα μπώλ.
Κόβουμε τα τυριά σε κύβους, αναλόγικα με το πεπόνι βάζουμε και το τυρί κατά βούληση και τα προσθέτουμε στο μπώλ.
Ανακατεύουμε ελαφρά γεμίζουμε τα άδεια πεπονάκια.
Το ανοίγουμε στην μέση, το καθαρίζουμε από τα σποράκια και με ένα μαχαιράκι ή το εργαλείο που κάνουμε στρογγυλές πατάτες αφαιρούμε την σάρκα του πεπονιού, χωρίς να χαλάσουμε το περίβλημα γιατί το κρατάμε για το σερβίρισμα, και την κρατάμε σε ένα μπώλ.
Κόβουμε τα τυριά σε κύβους, αναλόγικα με το πεπόνι βάζουμε και το τυρί κατά βούληση και τα προσθέτουμε στο μπώλ.
Ανακατεύουμε ελαφρά γεμίζουμε τα άδεια πεπονάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου