Περιγραφή
Μία εύκολη, αλλά πολύ αρωματική γρανίτα που μπορεί να γίνει και με βερίκοκα ή νεκταρίνια.
Τι χρειαζόμαστε:
- 5-6 ροδάκινα
- 5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
- 100 ml. χυμό πορτοκάλι
- λίγη βανίλια (προαιρετικά)
- 5-6 ροδάκινα
- 5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
- 100 ml. χυμό πορτοκάλι
- λίγη βανίλια (προαιρετικά)
Πώς το κάνουμε:
- Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα, τους βγάζουμε το κουκούτσι και τα κόβουμε στα 4 για να τα αλέσουμε χωρίς προβλήματα.
- Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα λιώνουμε. Ύστερα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το μίγμα σε πλαστικό σκεύος στην κατάψυξη για περίπου 1-1 ½ ώρα ανάλογα με τη θερμοκρασία της κατάψυξης.
- Την βγάζουμε από την κατάψυξη και την αλέθουμε ξανά. Την ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για άλλη 1 ώρα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε επίσης, αντί για πορτοκαλάδα, να προσθέσουμε οποιοδήποτε ποτό της αρεσκείας μας.
Διαβάστε περισότερο: Γρανίτα ροδάκινο http://www.sintagespareas.gr/sintages/granita-rodakino.html#ixzz2YX55c900
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου