Τι χρειαζόμαστε:
- 1,5 κιλό σέσκουλα
- 0,5 κιλο σπανάκι
- 2 κρεμμυδια ξερά ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθο
- 4 ντομάτες φρέσκες
- 400 γρ. φέτα
- αλάτι, πιπέρι
- 1,5 κιλό σέσκουλα
- 0,5 κιλο σπανάκι
- 2 κρεμμυδια ξερά ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθο
- 4 ντομάτες φρέσκες
- 400 γρ. φέτα
- αλάτι, πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
- Χοντροκόβουμε τα σέσκουλα και το σπανάκι και τα βάζουμε να πάρουν μια βράση.
- Μόλις πάρουν μια βράση τα στραγγίζουμε και χύνουμε το ζουμί που έβγαλαν.
- Στην ίδια κατσαρόλα σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Μόλις ροδοκοκκινίσει ρίχνουμε τα σέσκουλα, το σπανάκι και την τριμμένη ντομάτα.
- Όταν θα έχουν βράσει 10-15 λεπτά ρίχνουμε και τον άνηθο.
- Το αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά (μέχρι να δούμε οτι η σάλτσα δένει και δεν έχει πολλά υγρά) και ρίχνουμε θρυματισμένη τη φέτα, κατεβάζοντας απο τη φωτιά.
Διαβάστε περισότερο: Σέσκουλα κοκκινιστά με φέτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/seskoula-kokkinista-me-feta.html#ixzz2qrCVGDU1
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου