Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σέσκουλα κοκκινιστά με φέτα



Σέσκουλα κοκκινιστά με φέτα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1,5 κιλό σέσκουλα
  • 0,5 κιλο σπανάκι
  • 2 κρεμμυδια ξερά ψιλοκομμένα

  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 4 ντομάτες φρέσκες
  • 400 γρ. φέτα
  • αλάτι, πιπέρι


Πώς το κάνουμε:

  1. Χοντροκόβουμε τα σέσκουλα και το σπανάκι και τα βάζουμε να πάρουν μια βράση.
  2. Μόλις πάρουν μια βράση τα στραγγίζουμε και χύνουμε το ζουμί που έβγαλαν.
  3. Στην ίδια κατσαρόλα σωτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
  4. Μόλις ροδοκοκκινίσει ρίχνουμε τα σέσκουλα, το σπανάκι και την τριμμένη ντομάτα.
  5. Όταν θα έχουν βράσει 10-15 λεπτά ρίχνουμε και τον άνηθο.
  6. Το αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά (μέχρι να δούμε οτι η σάλτσα δένει και δεν έχει πολλά υγρά) και ρίχνουμε θρυματισμένη τη φέτα, κατεβάζοντας απο τη φωτιά.


Διαβάστε περισότερο: Σέσκουλα κοκκινιστά με φέτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/seskoula-kokkinista-me-feta.html#ixzz2qrCVGDU1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου