Μια συνταγή που γίνεται γρήγορα και ταυτόχρονα είναι
αφάνταστα γευστική και θρεπτική. Από τον σεφ στο «Αίγλη Εστιατόριο»
στην Αίγλη Ζαππείου, Χρυσόστομο Κοντοκώστα.
Υλικά για 2 άτομα
· 400 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
· 100 γρ. ελαιόλαδο
· 100 γρ. οξύμελι
· 20 γρ σχοινόπρασο
· 20 γρ. μαϊντανός
· 20 γρ. μυρώνια
Εκτέλεση: Λαδώνετε και αλατίζετε τα μανιτάρια και τα ψήνετε στο γκρίλ για 7 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ ετοιμάζετε την πέστο. Ψιλοκόβετε τα μυρωδικά, προσθέτετε το ελαιόλαδο και το οξύμελι, ανακατεύετε το μείγμα και περιχύνετε με αυτό τα ζεστά μανιτάρια.
· 400 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
· 100 γρ. ελαιόλαδο
· 100 γρ. οξύμελι
· 20 γρ σχοινόπρασο
· 20 γρ. μαϊντανός
· 20 γρ. μυρώνια
Εκτέλεση: Λαδώνετε και αλατίζετε τα μανιτάρια και τα ψήνετε στο γκρίλ για 7 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ ετοιμάζετε την πέστο. Ψιλοκόβετε τα μυρωδικά, προσθέτετε το ελαιόλαδο και το οξύμελι, ανακατεύετε το μείγμα και περιχύνετε με αυτό τα ζεστά μανιτάρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου