Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μανιτάρια πλευρώτους με πέστο μυρωδικών

 
Μια συνταγή που γίνεται γρήγορα και ταυτόχρονα είναι αφάνταστα γευστική και θρεπτική. Από τον σεφ στο «Αίγλη Εστιατόριο» στην Αίγλη Ζαππείου, Χρυσόστομο Κοντοκώστα.
Υλικά για 2 άτομα
·         400 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
·         100 γρ. ελαιόλαδο
·         100 γρ. οξύμελι
·         20 γρ σχοινόπρασο
·         20 γρ. μαϊντανός
·         20 γρ. μυρώνια

Εκτέλεση: 
Λαδώνετε και αλατίζετε τα μανιτάρια και τα ψήνετε στο γκρίλ για 7 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ ετοιμάζετε την πέστο. Ψιλοκόβετε τα μυρωδικά, προσθέτετε το ελαιόλαδο και το οξύμελι, ανακατεύετε το μείγμα και περιχύνετε με αυτό τα ζεστά μανιτάρια.

http://www.vita.gr/diatrofi/syntages/article/31477/manitaria-pleyrwtoys-me-pesto-myrwdikwn/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου