
Κυδώνια ψητά (με ή χωρίς γιαούρτι)
Υλικά
Εκτέλεση Πλένουμε, καθαρίζουμε, κόβουμε τα κυδώνια στη μέση και σκάβουμε το εσωτερικό τους.
Ανακατεύουμε το μέλι, με την κανέλα, τις σταφίδες και το κόκκινο κρασί και τα ρίχνουμε στην κοιλότητα των κυδωνιών.
Τέλος πασπαλίζουμε με κανέλα.
Τα βάζουμε με λίγο νερό σε αντικολλητικό σκεύος και τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Τα ψήνουμε στο φούρνο επί 1 ώρα περίπου, στους 200ο μέχρι να μαλακώσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά με ή χωρίς γιαούρτι.
Λαχταριστό “ακούγεται” και πράγματι είναι πολύ ταιριαστές οι γεύσεις του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου