Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Μακαρόνια με σπανάκι και φέτα

image

Yλικά:
1 πακέτο πένες
2 κ. σ. ελαιόλαδο
½ κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
3 κούπες ψιλοκομμένη ντομάτα
1 κούπα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 κούπες φύλλα σπανακιού συσκευασμένα
Αλάτι
Πιπέρι
1 πρέζα κόκκινο πιπέρι
225γρ φέτα τριμμένη

Εκτέλεση:
Τοποθετoύμε στη φωτιά μια μεγάλη κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό. Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με το χρόνο που αναγράφεται στο πακέτο και τα σουρώνουμε.

Θερμαίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, και τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Αναμιγνύουμε τις ντομάτες, τα μανιτάρια και το σπανάκι. Ρίχνουμε αλάτι και τα πιπέρια. Μαγειρεύουμε για 2 ακόμα λεπτά μέχρι να λιώσει η ντομάτα και να μαραθεί το σπανάκι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό, ανακατεύουμε τα μακαρόνια με τη φέτα και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσουν.

http://www.athensvoice.gr/article/taste-voice/%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%AD%CF%84%CE%B1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου