Το γνωστό μας κανταΐφι σε μια αλμυρή παραλλαγή!
Συστατικά
* 1/2 κιλό κανταΐφι.
* 800 γραμμάρια τυρί (απο 200γρμ.διάφορα τυριά) ...
.έβαλα200 γκούντα.200 μίλνερ.200 κασέρι και 200 ενταμ.
* 150 γραμμάρια βούτυρο .
* Λίγο πιπέρι.
* 1 κιλό γάλα
* 6 αυγά.
Οδηγίες
1. Ξάνουμε το κανταΐφι καλά και στρώνουμε το μισό σε μετρίου μεγέθους βουτυρωμένο ταψί.
2. Ρίχνουμε το μισό βούτυρο λιωμένο .Ρίχνουμε τα τυριά που τρίψαμε και ανακατέψαμε .Βάζουμε το υπόλοιπο καταίφι και το υπόλοιπο βούτυρο.
3. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και λίγο πιπέρι, και το ρίχνουμε από πάνω.
4. Το βάζουμε στο ψυγείο 8 ώρες και μετά το ψήνουμε στους 200 βαθμούς 40 λεπτά περίπου.
Λίγα μυστικά ακόμα
* Αλλάζουμε τα τυριά ανάλογα με το γούστο μας!
* Στο ψυγείο πρέπει να σταθεί για να ποτίσει το κανταΐφι με γάλα καλά!
http://www.i-diadromi.gr/2015/05/blog-post_132.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου