.
Τι χρειαζόμαστε:
- 1/2 πακέτο βίδες
- 4 αυγά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
- 4 κ.σ. καλαμπόκι
- μια χούφτα σπανάκι φρέσκο
- κεφαλοτύρι τριμένο
Για τη σως γιαουρτιού
- 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κ.σ. καυτερή μουστάρδα
- ελαιόλαδο
- ξύδι μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 πακέτο βίδες
- 4 αυγά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
- 4 κ.σ. καλαμπόκι
- μια χούφτα σπανάκι φρέσκο
- κεφαλοτύρι τριμένο
Για τη σως γιαουρτιού
- 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κ.σ. καυτερή μουστάρδα
- ελαιόλαδο
- ξύδι μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
- Ετοιμάζουμε τη σως πρώτα. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το ξύδι μέχρι να δέσει. Προσθέτουμε και λίγο αλάτι και πιπέρι.
- Βράζουμε τα αυγά και τα μακαρόνια.
- Κόβουμε σε κυβάκια την πιπεριά και την γαλοπούλα.
- Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα μπολάκι και από πάνω ρίχνουμε την σώς. Ανακατεύουμε καλά και έχουμε μια πολύ νόστιμη σαλάτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ έβαλα μια πολύ καυτερή μουστάρδα και λευκό μπαλσάμικο στην σως και ταίριαζε πολύ. Είναι στο γούστο του καθενός το πόσο πικάντικη την θέλει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου