Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. Χωρίς ζάχαρη...

 
 
ΥΛΙΚΑ
3 μεγάλα ώριμα αβοκάντο - 1 ώριμη μπανάνα - 4 κ.σ. κακάο - 3 κ.σ. γιαούρτι 2% - 20γρ la mia stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1/3 - 1 σφηνάκι κονιάκ - 3 κ.σ. βρώμη -(προαιρετικά 1κ.γλ εσπρέσο ή νές)

Αδειάζουμε τα αβοκάντο με ενα κουτάλι και κόβουμε φέτες την μπανάνα.
Τα λιώνουμε με το πιρούνι ή στο μούλτι να γίνουν κρέμα. Βάζουμε την στέβια το κακάο το νες ή εσπρέσο το κονιάκ και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τέλος βάζουμε το γιαουρτι και την βρώμη ανακατεύοντας πολύ καλά .
Μοιράζουμε σε μπολάκια ( 3 βγαίνουν ) πασπαλίζουμε με λίγο βρώμη και βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον μέχρι να το απολαύσουμε!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου