
Υλικά
125γρ. κουβερτούρα καλής ποιότητας, τεμαχισμένη
85γρ. σογιέλαιο
140γρ. σιρόπι από χουρμάδες
2 αυγά
3/4 κούπας αλεύρι
1κ.σ. κακάο
1κ.γ. μπέικιν
1 βανίλια
προαιρετικά ξηρούς καρπούς
125γρ. κουβερτούρα καλής ποιότητας, τεμαχισμένη
85γρ. σογιέλαιο
140γρ. σιρόπι από χουρμάδες
2 αυγά
3/4 κούπας αλεύρι
1κ.σ. κακάο
1κ.γ. μπέικιν
1 βανίλια
προαιρετικά ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση
1. Τοποθετούμε λαδόκολλα σε τετράγωνο ταψάκι 20*20 (καλά και σε στρογγυλό δεν χάθηκε κι ο κόσμος!) Ανάβουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
2. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
3. Ανακατεύουμε σε μπωλ το λάδι και το σιρόπι και ρίχνουμε την κουβερτούρα και ομογενοποιούμε.
4. Ρίχνουμε αλεύρι-κακάο-μπείκιν-βανίλια και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη.
5. Ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε πάλι για να ομογενοποιηθούν.
6. Αν θέλουμε προσθέτουμε και φουντούκια, αμύγδαλα κτλ.
7. Ρίχνουμε στο ταψάκι και ψήνουμε για 22' περίπου.
1. Τοποθετούμε λαδόκολλα σε τετράγωνο ταψάκι 20*20 (καλά και σε στρογγυλό δεν χάθηκε κι ο κόσμος!) Ανάβουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
2. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
3. Ανακατεύουμε σε μπωλ το λάδι και το σιρόπι και ρίχνουμε την κουβερτούρα και ομογενοποιούμε.
4. Ρίχνουμε αλεύρι-κακάο-μπείκιν-βανίλια και ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη.
5. Ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε πάλι για να ομογενοποιηθούν.
6. Αν θέλουμε προσθέτουμε και φουντούκια, αμύγδαλα κτλ.
7. Ρίχνουμε στο ταψάκι και ψήνουμε για 22' περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου