![]() |
![]() |
Παρουσίαση Χρόνος προετοιμασίας 25 λεπτά Συνολικός χρόνος 25 λεπτά Μερίδες: 8 |
Υλικά
- 1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
- 4 στήθη κοτόπουλου, χωρίς κόκαλο και πέτσα, ψιλοκομμένα
- 1 κουτ. γλ. τσίλι σε σκόνη
- 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένες σε λωρίδες
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένο και λιωμένο
- 8 τορτίγιες ζεστές
- μισό μαρούλι ψιλοκομμένο
- 4 μέτριες τομάτες ψιλοκομμένες
- 1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους(προαιρετικά)
- 150 γρ PHILADELPHIA Light
- 2 κουτ. γλ. κρύο νερό
Εκτέλεση
1. | Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Αναμιγνύετε το κοτόπουλο με το τσίλι και τσιγαρίζετε για 5-6 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει και να ψηθεί εσωτερικά. Το βγάζετε από τη φωτιά και το τοποθετείτε σε ένα πιάτο. |
2. | Βάζετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι στο τηγάνι και τσιγαρίζετε μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτοντας το σκόρδο στο τέλος. Έπειτα, ρίχνετε το κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγειρεύετε όλα μαζί για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας ταυτόχρονα. |
3. | Αραιώνετε το PHILADELPHIA Light με λίγο νερό, μέχρι να γίνει μαλακό. Για να σερβίρετε, βάζετε λίγο μαρούλι και μερικά κομματάκια τομάτας πάνω σε κάθε τορτίγια, προσθέτετε το κοτόπουλο με τα λαχανικά, μαζί με λίγους κύβους αβοκάντο. Ρίχνετε από πάνω λίγη σως PHILADELPHIA, τυλίγετε τις τορτίγιες και σερβίρετε. |
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα:
803.5kJ / 191.9 kcal
Συμβουλές
- Προτού τυλίξετε τις τορτίγιες, στάξτε λίγες σταγόνες λάιμ στη γέμιση για να «σβήσει» την πικάντικη γεύση του τσίλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου