Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ & PHILADELPHIA


Σήμερα προτείνω ένα πολύ πολύ αγαπημένο και πεντανόστιμο φαγάκι.
Αν κάποιος από εσάς δεν συμπαθεί το πράσο, μην φοβηθεί καθόλου!!
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το ανακαλύψει. Αν δεν σας το έλεγα, δεν θα το πιστεύατε!
ΥΛΙΚΑ
2 στήθη κομμένα μπουκίτσες
5 πράσα κομμένα ροδέλες ( το λευκό μέρος )
3 φρέσκα κομμένα ροδέλες ( το λευκό μέρος )
2 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένα
1 κύβο κότας
αλάτι – πιπέρι
1 συσκευασία τυρί κρέμα Philadelphia
λίγη τριμμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε τα πράσα με τα και το σέλινο.
Αφού μαλακώσουν, προσθέτουμε το και ανακατεύουμε μέχρι να ασπρίσει.
Αλατίζουμε ελαφρά ( μιας και θα βάλουμε στο ), ρίχνουμε και πιπεράκι κατά προτίμηση λευκό και τον κύβο. Προσθέτουμε νεράκι τόσο όσο να σκεπαστεί το και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει.
 
Αφού βράσει και έχει παραμείνει με λίγο ζουμάκι, ρίχνουμε μέσα το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε να λιώσει και να “λερώσει” όλο το .
Μεταφέρουμε σε ταψάκι και πασπαλίζουμε με τριμμένη .
Ψήνουμε ώσπου να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με ρυζάκι και……καλή σας όρεξη!!
Πηγή una cucina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου