
Σήμερα προτείνω ένα πολύ πολύ αγαπημένο και πεντανόστιμο φαγάκι.
Αν κάποιος από εσάς δεν συμπαθεί το πράσο, μην φοβηθεί καθόλου!!
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το ανακαλύψει. Αν δεν σας το έλεγα, δεν θα το πιστεύατε!
ΥΛΙΚΑ
2 στήθη κοτόπουλου κομμένα μπουκίτσες
5 πράσα κομμένα ροδέλες ( το λευκό μέρος )
3 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα ροδέλες ( το λευκό μέρος )
2 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένα
1 κύβο κότας
αλάτι – πιπέρι
1 συσκευασία τυρί κρέμα Philadelphia
λίγη τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε τα πράσα με τα κρεμμυδάκια και το σέλινο.
Αφού μαλακώσουν, προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε μέχρι να ασπρίσει.
Αλατίζουμε ελαφρά ( μιας και θα βάλουμε στο φαγητό παρμεζάνα ), ρίχνουμε και πιπεράκι κατά προτίμηση λευκό και τον κύβο. Προσθέτουμε νεράκι τόσο όσο να σκεπαστεί το κοτόπουλο και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. 

Αφού βράσει και έχει παραμείνει με λίγο ζουμάκι, ρίχνουμε μέσα το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε να λιώσει και να “λερώσει” όλο το κοτόπουλο.
Μεταφέρουμε σε ταψάκι και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Ψήνουμε ώσπου να λιώσει το τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου