Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τσιπούρα στη λαδόκολα





Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 τσιπούρες
  • αλάτι (όσο θέλετε)
  • ρίγανη 1 κ.σ σε κάθε ψάρι
  • 2 λεμόνια κομμένα σε ρόδες
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση (1 σκελίδα για κάθε ψάρι.)
  • λαδόκολα
  • 1 φλ. τσαγίου (περίπου 200ml) λαδολέμονο

Πως το κάνουμε:

  1. Καθαρίζουμε τις τσιπούρες και τις πλένουμε.
  2. Σε κάθε ψάρι βάζουμε τη ρίγανη, το αλάτι, το λαδολέμονο (περίπου 4 κ.σ), το σκορδο μεσα στο ψάρι και το λεμόνι το ίδιο.
  3. Τα τυλίγουμε στη λαδόκολα και τα ψήνουμαι για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ολα τα υλικά βάλτε τα μέσα έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου