Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Η αλλιώτικη μαρμελάδα Ροδάκινο

Περιγραφή

Ειναι μια ποιο γευστικη και οχι πολυ γλυκια μαρμελαδα, που δεν σε λιγωνει.
Η αλλιώτικη μαρμελάδα Ροδάκινο

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 κιλα ροδακινα (ωριμα)
  • 1 1/2 κιλο ζαχαρη
  • 1 λεμονι (χυμο)
  • 1 φλ.τσ.χυμο πορτοκαλι
  • 1 κουτ.σουπ. ξυσμα πορτοκαλι

Πως το κάνουμε:

  1. Ζεματαμε απλως τα ροδακινα για να τα ξεφλουδισουμε.
  2. Τα κοβουμε μικρα κομματακια και τα βαζουμε σε κατσαρολα, μια στρωση ζαχαρη, μια ροδακινα (ολη νυχτα).
  3. Η τελευταια στρωση να 'ναι ζαχαρη.
  4. Την αλλη μερα προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα και τη βραζουμε μεχρι να δεσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Οταν την τρως εχεις τη γευση ροδακινου, στο τελος ομως σου αφηνει την δροσερη γευση του πορτοκαλιου.

Διαβάστε περισότερο: Η αλλιώτικη μαρμελάδα Ροδάκινο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου