Τι χρειαζόμαστε:
- 1 φιλέτο κοτόπουλο
- 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 φλυτζάνι χυμό ανανά
- 1/2 φλυτζάνι γάλα καρύδας ή κάποια ελαφριά κρέμα γάλακτος
- λίγο κίτρινο κάρυ
- 1 μπανάνα
- 1 κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορο (προαιρετικό)
- αλάτι
Σερβίρει
4 άτομα
Πως το κάνουμε:
- Κόβω το κοτόπουλο σε κύβους και το αλατίζω.
- Σε ένα τηγάνι σωτάρω το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα.
- Ρίχνω το κάρυ, το χυμό ανανά και το αφήνω να βράσει για 1 λεπτό.
- Προσθέτω και το γάλα καρύδας και μαγειρεύω μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Τελευταία στιγμή προσθέτω και την μπανάνα κομμένη σε κύβους και σερβίρω.
- Πασπαλίζω με παπαρουνόσπορο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται άψογα με ρύζι μπασμάτι.
Η συνταγή είναι από τον chef Νίκο Ντάνο.
Η συνταγή είναι από τον chef Νίκο Ντάνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου