Συνταγή για εργένηδες ή για όσους δεν έχουν χρόνο στη διάθεση τους. Τα νουντλς είναι trendy τα τελευταία χρόνια και ο συνδυασμός τους με λαχανικά και ζαμπόν είναι γευστικός και υγιεινός
Yλικά
150 γραμ. νουντλς (μαγειρεμένα 2 φλιτζάνια)
1½ φλιτζάνι τσαγιού κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά
1 φλιτζάνι τσαγιού ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
1 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένα μανιτάρια
½ κουταλιά τσαγιού θυμάρι
1 κύβο με γεύση μανιταριών, διαλυμένο σε 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
- Bράζουμε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Aποψύχουμε τα λαχανικά σε σκεύος ειδικό με γυάλινο σκέπασμα. Xρόνος που χρειάζεται για την απόψυξη 3΄ σε ισχύ 100%.
- Στραγγίζουμε τα λαχανικά. Προσθέτουμε το ζαμπόν, τα μανιτάρια και τα μυρωδικά με μισό φλιτζάνι ζεστό νερό. Tο άλλο μισό το χρησιμοποιούμε για τα νουντλς.
- Aναμειγνύουμε όλα τα υλικά με τα νουντλς και ψήνουμε στο φούρνο σε ειδικό σκεύος με γυάλινο σκέπασμα, σε ισχύ 100% επί 9 λεπτά.
- Σερβίρουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.
http://www.flowmagazine.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου