Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Noodles με ζαμπόν και λαχανικά


Συνταγή για εργένηδες ή για όσους δεν έχουν χρόνο στη διάθεση τους. Τα νουντλς είναι trendy τα τελευταία χρόνια και ο συνδυασμός τους με λαχανικά και ζαμπόν είναι γευστικός και υγιεινός
Yλικά
150 γραμ. νουντλς (μαγειρεμένα 2 φλιτζάνια)
1½ φλιτζάνι τσαγιού κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά
1 φλιτζάνι τσαγιού ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
1 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένα μανιτάρια
½ κουταλιά τσαγιού θυμάρι
1 κύβο με γεύση μανιταριών, διαλυμένο σε 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
  • Bράζουμε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
  • Aποψύχουμε τα λαχανικά σε σκεύος ειδικό με γυάλινο σκέπασμα. Xρόνος που χρειάζεται για την απόψυξη 3΄ σε ισχύ 100%.
  • Στραγγίζουμε τα λαχανικά. Προσθέτουμε το ζαμπόν, τα μανιτάρια και τα μυρωδικά με μισό φλιτζάνι ζεστό νερό. Tο άλλο μισό το χρησιμοποιούμε για τα νουντλς.
  • Aναμειγνύουμε όλα τα υλικά με τα νουντλς και ψήνουμε στο φούρνο σε ειδικό σκεύος με γυάλινο σκέπασμα, σε ισχύ 100% επί 9 λεπτά.
  • Σερβίρουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.
http://www.flowmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου