Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

5 μυστικά ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε



Πέντε μυστικά ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε (1)
Για εσάς που θέλετε να δείχνετε πάντα όμορφη και φρέσκια, ψάξαμε και βρήκαμε πέντε μυστικά ομορφιάς που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα για να πετύχετε τον στόχο σας.
Πέντε μυστικά ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε (2)
1. Κρατείστε πάντα ανοιχτά τα μάτια σας όταν θέλετε να βάλετε eyeliner σε υγρή μορφή διαφορετικά η γραμμή θα σας βγει στραβή. Αρχικά κάντε τρεις τελίτσες στο καπάκι του ματιού σας. Μία στην εσωτερική γωνία, μία στη μέση και μία στην εξωτερική γωνία και μετά ενώστε τις.
Πέντε μυστικά ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε (3)
2. Το έλαιο λεβάντας και τριαντάφυλλου κάνει θαύματα στην αντιμετώπιση ερεθισμών του δέρματος. Με τη βοήθεια ενός δερματολόγου ή ενός φαρμακοποιού μπορείτε να ρωτήσετε πώς θα τα εφαρμόσετε αν το δέρμα σας έχει ερεθιστεί.
Πέντε μυστικά ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε (4)
3. Αντιμετωπίστε την ξηρότητα στα πέλματά σας χρησιμοποιώντας ελαφρόπετρα και όχι ξυράφι. Αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Καλό είναι να βάζετε στα πέλματά σας λίγη μάσκα προσώπου.
Πέντε μυστικά ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε (5)
4. Για να μην ξεφλουδίζει η σκιά στο μάτι σας καλό είναι να εξουδετερώσετε κάθε ίχνος λιπαρότητας από το καπάκι του ματιού σας. Για να το πετύχετε χρησιμοποιήστε μια βάση για σκιές ή μια πούδρα πριν απλώσετε τη χρωματιστή σκιά.
Πέντε μυστικά ομορφιάς που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζετε (6)
5. Θέλετε να κάνετε τα μικρά σας μάτια να δείχνουν μεγάλα; Τότε θα πρέπει να μην αγοράζετε σκούρες σκιές. Ξεκινήστε με μια βάση σε nude απόχρωση και μετά απλώστε μια σκιά που θα είναι ένα ή δύο τόνους πιο σκούρα από το χρώμα που έχει η επιδερμίδα σας στην εσωτερική γωνία του ματιού. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να αναμειχθούν τα χρώματα με φορά προς το φρύδι σας.
Πηγή: star.gr, της Ευαγγελίας Ντούρου


Δείτε Περισσότερα: http://www.beautetinkyriaki.gr/2013/02/5-mystika-omorfias-pou-prepei-na-xerete/#ixzz2Jw4Fby9G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου