
- 4 μπριζόλες χοιρινές -
- ½ φλ. τσαγιού λάδι -
- 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες ροδέλες -
- Χυμό από 2 λεμόνια -
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα -
- Ρίγανη -
- Αλατοπίπερο -
Ρίχνω το σκόρδο και το σωτάρω μαζί για λίγο. Βάζω αλάτι, πιπέρι, ζεστό νερό και αφήνω να μαγειρευτούν για περίπου 50 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Όταν έχουν μαλακώσει και έχουν μείνει με λίγο ζουμί, προσθέτω τη ρίγανη, τη μουστάρδα, τον χυμό των λεμονιών, ανακινώ το φαγητό και το αφήνω στη φωτιά ακόμη 5 λεπτά ώστε να δέσει η σάλτσα του.
Σερβίρω με πατάτες τηγανητές και σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου