Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ

ΥΛΙΚΑ


1 πακέτο μανιτάρια φρέσκα (όχι πλευρώτους)
2-3 κρεμμύδια 
1 κουτί κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
1 κύβο λαχανικών
αλάτι-πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε πάρα πολύ ψιλά τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια (εγώ τα περνάω στο μούλτι χωρίς να λιώσουν όμως).τα βάζουμε στην κατσαρόλα με δύο ποτήρια περίπου νεράκι (άλατι,πιπέρι,κύβο κλπ) και αφού βράσουν καλά σε σιγανή φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.αν έχετε το μηχάνημα που πολτοποιεί στο τέλος σάλτσες ή σούπες περάστε έτσι ώστε να γίνει βελουτέ.μπορείτε να προσθέσετε κρουτόν ή μπέικον ψιλοκομμένο και τσιγαρισμένο σε κάθε πιάτο.


http://www.cooktherapy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου