Προετοιμασία: 5 λεπτά και 20 λεπτά περίπου το μαγείρεμα. Εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Υλικά (για 4 άτομα)
500 γραμ. φρέσκα μανιτάρια μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε φετάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 μεγάλο άσπρο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα
2-3 κλωναράκια μαντζουράνα (ανάλογα με το μέγεθος), τα φύλλα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
500 γραμ. φρέσκα μανιτάρια μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε φετάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 μεγάλο άσπρο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτά μισοφέγγαρα
2-3 κλωναράκια μαντζουράνα (ανάλογα με το μέγεθος), τα φύλλα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Τραβάτε το κρεμμύδι με τη σπάτουλα στη μια πλευρά του τηγανιού, δυναμώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τα κομμένα μανιτάρια. Σοτάρετε ανακατεύοντας μερικές φορές για 3 λεπτά. Ρίχνετε την μαντζουράνα, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύετε για άλλα 3 λεπτά.
Σερβίρισμα: Μεταφέρετε σε πιατέλα, γαρνίρετε με τα φυλλαράκια μαντζουράνας και προσθέτετε μια γραμμή ωμού ελαιόλαδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου